U bent hier

Parade Hart boven Hard

Hart boven Hard verenigt duizenden burgers en honderden organisaties (cultureel, sociaal, vakbonden, politieke partijen, jeugdorganisaties, …) die allen opkomen voor een warme samenleving en die protesteren tegen het huidig rechts regeringsbeleid van afbouw, besparingen en het ontnemen van kansen aan mensen. Een 1ste zeer kleurrijke, creatieve en vreedzame Grote Parade werd vorig jaar georganiseerd (20.000 deelnemers). De 2de Grote Parade staat in het teken van de goede alternatieven die wij wel hebben tegenover deze politiek en dit op de domeinen economie, klimaat, inkomen, solidariteit en menselijkheid. De Waalse tegenhanger van Hart boven Hard is Toute Autre Chose en neemt ook deel. Het ABVV beschouwt de 2de Grote Parade ook als een onderdeel van ons syndicaal actieplan 2016.

Wanneer:  Zondag 20.03.2016 – verzamelen om 14.00 uur.

Waar: Brussel – vertrek = station Brussel Noord (Albert II-laan).

Vervoer: Het ABVV betaalt de kost van het treinticket (= 2de klasse – tarief weekendticket) naar Brussel (H+T) terug aan elk ABVV-lid dat effectief deelneemt.

Elke deelnemer dient zelf het ticket aan te kopen. Het bedrag van het ticket wordt gestort op de bankrekening van de deelnemer; daarvoor dient het origineel treinticket met vermelding van naam, adres en bankrekeningnummer worden bezorgd aan het secretariaat van ACOD West-Vlaanderen.

Lunchvergoeding: Aan elk deelnemend ABVV-lid wordt ook een lunchvergoeding (€ 10) betaald, samen met de terugbetaling van de kost voor het treinticket.

Inschrijven vooraf voor deelname aan de 2de Grote Parade is niet nodig.

Meer informatie over Hart boven hard kan je terugvinden op de website www.hartbovenhard.be

actieonderwerp: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer