U bent hier

Actie ABVV sociale dumping op 24 maart 2017

Op vrijdag 24.03.2017.

  • 08.00-09.15 uur – Ontbijtbijeenkomst Brugge – ABVV Zilverstraat.
  • 08.00-09.15 uur – Ontbijtbijeenkomst Kortrijk – café Het Textielhuis.
  • 11.00 uur – symbolische federale actie – Luxemburgplein – Brussel.

Syndicaal ontbijt: Tijdens het ontbijt worden er getuigenissen, filmpjes, enz. m.b.t. sociale dumping voorzien. De deelnemers worden verzocht ABVV-herkenbaar te zijn (rode vestjes, …).

Vervoer:

Gratis busvervoer:

-  Van Oostende (vertrek Visserijschool – 07.00 uur) naar Brugge-Bevrijdingslaan (08.00 uur): ontbijt ABVV- Zilverstraat zaal Van Acker 1ste verdieping > daarna (vertrek 09.15 uur) van Brugge naar Brussel. De stop- en opstapplaats in Brugge is dus de Bevrijdingslaan (dicht bij ’t Zand), gezien de wegenwerken op ’t Zand.

-  Van Roeselare (vertrek Schiervelde – 07.15 uur) naar Kortrijk-Conservatoriumplein (08.00 uur): ontbijt in café Het Textielhuis > daarna (vertrek 09.15 uur) van Kortrijk naar Brussel. De stop- en opstapplaats in Kortrijk is het Conservatoriumplein (ABVV-gebouw), gezien de wegenwerken in de Rijselsestraat.

-  Terugreis: Het vertrekuur wordt door de busverantwoordelijke meegedeeld op de bus (heenreis).

Trein: Alhoewel het vervoer per bus wordt georganiseerd (omdat het Luxemburgplein ver van een treinstation ligt) wordt het bedrag van een treinticket ook terugbetaald voor elk ABVV-lid in West-Vlaanderen dat deelneemt aan de manifestatie in Brussel. Er wordt geen bemanning voorzien vanuit het ABVV in de diverse treinstations. Er is geen speciaal ticket voorzien. De terugbetaling gebeurt enkel op basis van ingeleverde en gebruikte treintickets (met vermelding van naam, handtekening, rekeningnummer, geboortedatum/rijksregisternummer). Railpassen: enkel terugbetaling mits inleveren van de originele en volledig gebruikte railpass, of een kopie van de deels gebruikte railpass, steeds vergezeld van een handtekenlijst (met vermelding van naam, handtekening, rekeningnummer, geboortedatum/rijksregisternummer).

Lunchvergoeding: Een lunchvergoeding (€ 10) wordt voorzien voor iedereen die deelneemt aan deze actie (desgevallend bovenop het gratis ontbijt in Brugge/Kortrijk).

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven op onderstaande link:

https://goo.gl/forms/4uW54GUAHZxTk07F2

De diverse kosten dienen uiterlijk tegen 30.03.2017 (!!!) te worden afgerekend via het provinciaal secretariaat van ABVV (prov.sec@abvv-wvl.be, Tel: 056 268 279).  De uitbetaling van deze kosten gebeurt op de bankrekening van het betrokken lid.

 

actieonderwerp: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer