U bent hier

Betoging “Trump not welcome” – 24 mei in Brussel

Eind mei zal Donald Trump de NAVO-top in België bijwonen. De laatste maanden heeft de Amerikaanse president overal in de wereld verontwaardiging opgewekt. Om die reden zal er op 24 mei in Brussel een grote burgerbetoging plaatsvinden om ‘Nee’ te zeggen tegen Trump en zijn beleid.

Het ABVV steunt deze actie en roept zijn militanten op om eraan deel te nemen (samenkomst om 17 u aan het Noordstation).

Voor sociale rechten, voor vrede, voor een duurzame wereld, tegen seksisme, tegen racisme en tegen discriminatie: United we stand!!

 

17.00 uur = verzamelen aan Noord-Station, toespraken. 18.00 uur = start protestmars (zie traject hieronder). 20.00 uur = concert met Jaune Toujours en Orchestre International du Vetex.

Treinticket: Het ABVV betaalt de kost van het treinticket (= tarief 2de klasse) naar Brussel (H+T) terug aan elk ABVV-lid dat effectief deelneemt. Er is geen speciaal evenemententicket beschikbaar. Elke deelnemer dient zelf het ticket aan te kopen. Het bedrag van het ticket wordt gestort op de bankrekening van de deelnemer; daarvoor dient het origineel treinticket met vermelding van naam, adres en bankrekeningnummer te worden bezorgd aan ABVV West-Vlaanderen (rechtstreeks aan het provinciaal secretariaat van het ABVV West-Vlaanderen in Kortrijk of via één van de ABVV-kantoren/ABVV-centrales in West-Vlaanderen) of in het kantoor van ACOD West-Vlaanderen in Roeselare

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer